آب یونیزه قلیایی - پرسش و پاسخ

دستگاه یونیزه کننده ی آب چیست؟

دستگاه یونیزه کننده آب (آیونایزر)، یکی از لوازم الکتریکی خانگی است که به عنوان واحد تصفیه آب عمل نموده و آب شهری منازل مسکونی را به دو جریان با کاربردهای متفاوت تقسیم می نماید:

آب یونیزه ی قلیایی برای نوشیدن مورد استفاده قرار می گیرد و آب یونیزه ی اسیدی به عنوان یک پاک کننده ی ارگانیک غیر سمی و با هدف محافظت از پوست، کاربرد دارد. نتایج تحقیقات گسترده دانشمندان ژاپنی نشان می دهد که بازسازی مولکول های آب توسط دستگاه های یونیزه کننده، موجب بوجود آمدن توانایی آبرسانی بیشتر و همچنین ایجاد خواص آنتی اکسیدانی درآب و مواد معدنی موجود در آب می گردد.

مدل های صنعتی و نیمه صنعتی دستگاه های یونیزه کننده نیز با کاربردهایی نظیر رستوران ها، اماکن ورزشی، مراکزدرمانی، بیمارستان ها، مراکز ترک اعتیاد، گلخانه ها و غیره مطرح می باشند.

مزایای آب یونیزه قلیایی چیست؟

  • مصرف آب یونیزه قلیایی به صورت روزانه، با خنثی نمودن اسیدهای مضر بدن امکان دستیابی به زندگی سالمتر و طولانی­تر را مهیا می سازد.
  • آب یونیزه شده با افزایش قابلیت جذب املاح طبیعی موجود در آب همانند یون کلسیم ویون منیزیوم موجب بهبود سلامت استخوان ها و دندان ها می گردد.
  • ORP (پتانسیل اکسیداسیون احیا) منفی آب یونیزه به عنوان یک آنتی اکسیدان موثر، فواید بسیاری را برای بدن به ارمغان می آورد.
  • خوشه بندی کوچک (میکروکلاسترینگ) مولکول های آب با افزایش سرعت جذب آب توسط سلول های بدن، موجب بهبود سوخت و ساز و افزایش جذب مواد مغذی می گردد.
  • آب الکترولیزه خروجی از دستگاه آب یونیزه قلیایی، مملو از هیدروژن بوده و خواص بسیاری  برای بدن دارد.
  • آب قلیایی قوی، توانایی خنثی کردن سموم و آفت کش هایی که همراه میوه ها و سبزیجات هستند را داشته، و بدین ترتیب باعث کاهش میزان این عوامل زیان آور از زندگی ما می شود. همچنین می­تواند به عنوان یک ماده ضد عفونی سازگار با محیط زیست جایگزین شود.

آیا دستگاه تولید آب یونیزه قلیایی توانایی تولید هیدروژن را نیزدارد؟

آب یونیزه قلیایی در دستگاه های یونیزه کننده، با فرایند الکترولیز تولید می گردد.فرایند الکترولیز توسط جریان الکترون ها از سوی قطب منفی (آند)به سوی قطب مثبت(کاتد) انجام می گیرد.الکترون آزاد شده در مجاورت الکترود آند موجب تبدیل یون هیدروژن به گاز هیدروژن شده که به همراه آب یونیزه قلیایی خارج می گردد.

  • آب یونیزه غنی از هیدروژن آزاد مولکولی دارای مزایای بسیاری مانند موارد ذیل می باشد:
  • ضد التهاب، محافظت نورونی، ضد آلرژی، محافظت در برابر امواج رادیویی، کاهش میزان کلسترول، کمک به درمان اختلالات در میل جنسی، کاهش میزان استرس اکسیدی و کمک به درمان دیابت

آیا فرایند اسمز معکوس روش مناسبی برای تصفیه آب شهری محسوب می گردد؟

دستگاه های تصفیه ی آب به روش اسمز معکوس تمامی آلاینده ها، باکتری ها و مواد سمی موجود در آب را از بین می برند و آن را تا حد ممکن شفاف و پاک می نمایند ولیکن مشکل اینجاست که دستگاه های تصفیه آب (RO) علاوه بر حذف ناخالصی ها و مواد آلاینده ی آب تقریبا تمامی مواد معدنی قلیایی آب را نیز حذف می کنند.

در نتیجه آب های تصفیه شده با این دستگاه ها فاقد املاح معدنی طبیعی هستند. همانطور که می دانید آب های مشابه خروجی دستگاه های اسمز معکوس به صورت طبیعی در طبیعت وجود ندارند، ولی متاسفانه بیشتر آب های موجود در بازار که به عنوان آب معدنی عرضه می شوند، دارای چنین ویژگی هستند .

حذف املاح قلیایی موجود در آب منجر به پایین آمدن سطح PH آب شده و با افزایش میزان پتانسیل اکسیداسیون(+RO) به عنوان یک اکسید کننده نمایان می شود و موجب افزایش میزان رادیکال های آزاد و بدنبال آن آسیب رساندن به سلول ها می گردد.

آنچه که بصورت طبیعی با عبور آب رودخانه ها از روی سطوح تخته سنگ ها رخ می دهد الکترولیز آب و در نهایت کاهش میزان پتانسیل اکسیداسیون احیا –ORP)) می باشد .

با توجه به نقش املاح طبیعی موجود در آب در تضمین سلامتی بدن، استفاده از روش های منتهی به حذف عوامل زیان آور موجود در آب از یک سو وحفظ املاح مفید موجود در آب از سوی دیگر انتخابی بهینه می باشد. استفاده از دستگاه های تصفیه آب به روش نانو فیلتر که علاوه بر تصفیه آب منجر به حفظ املاح مفید در آب می گردد، یک انتخاب بهینه می باشد. وجود املاح مفید در آب سالم قبل از ورودی دستگاه های تولید آب یونیزه علاوه بر امکان تولید آب یونیزه با کیفیت مطلوب، خوش طعم و ویژگی آنتی اکسیدانی بالا موجب افزایش طول عمر دستگاه های آیونایزر می گردد.

لازم بذکر است که استفاده از دستگاه های تصفیه قبل از دستگاه های یونیزه کننده، فقط در مناطقی که دارای کیفیت آب نامطلوبی هستند، ضروری می باشد و در غیر اینصورت فیلتر پیش تصفیه موجود در دستگاه آیونایزر کفایت می نماید.

آیا اسید معده ی ما اثر آب قلیایی را خنثی نمی کند؟

خیر، متاسفانه بر اساس یک دیدگاه اشتباه، تصور می شود که معده ی ما یک کیسه ی محتوی اسید هیدروکلریک باشد. دیواره ی معده با ترشح لایه ضخیم مخاط و با سکرتین ناشی از محلول بافر سدیم بی کربنات، باعث ایجاد غشاي مخاطی قلیایی می گردد. بنابراین نه تنها آب یونیزه قلیایی در محیط معده خنثی نمی گردد، بلکه به راحتی جذب بدن می شود.

اسید هیدروکلریک همراه با تناول غذاها ترشح شده و موجب ضد عفونی و هضم غذا می گردد. غذای خارج شده از معده نیز توسط سدیم بی کربنات ترشح شده در دوازدهه خنثی می گردد. زمانی که ما غذاهای قلیایی می خوریم و یا آب یونیزه ی قلیایی می نوشیم با کمک به بدنمان در تولید بیکربنات سدیم موجب بهبود متعادل سازی محیط معده می گردیم.

پتانسیل اکسیداسیون احیا (ORP) چیست؟

ORP یا پتانسیل اکسیداسیون احیا معیاری از میزان بار مولکولی است که با یونیزه نمودن آب، بوجود می­آید. این معیار، بیانگر میزان توانایی اکسیداسیون و یا احیای ماده غذایی یا آشامیدنی است که وارد بدن می گردد. به زبان ساده میزان(ORP) تعیین می کند که آنچه شما میل می کنید یک اکسیدان محسوب می شود یا یک آنتی اکسیدان.

رادیکال­های آزاد چه هستند؟

اتم­ها کوچکترین واحد تمامی عناصر موجود در طبیعت می باشند .

کلیه اتم­ ها در لایه بیرونی دارای یک پوسته­ ی کامل از الکترون می­باشند که معمولا پایدار هستند و در حالت معمول وارد واکنش های شیمیایی با اتم ­­های دیگر نمی گردند. اما هنگامی که هر یک از این اتم ها الکترونی از پوسته ­ی بیرونی خود را از دست بدهند، همواره با میل بسیار به دنبال جایگزینی الکترون و رسیدن به پایداری هستند. این اتم های ناپایدار، رادیکالهای آزاد نامیده می شوند.

رادیکال­ های آزاد به دنبال پایداری بوده و همواره سعی بر سرقت الکترون از مولکول های مجاور دارند. این اتفاق موجب ناپایداری اتمی می­شود که الکترون خود را به رادیکال آزاد داده است و بدین ترتیب یک رادیکال آزاد جدید بوجود می آید. این واکنش می تواند بصورت یک زنجیره ی بی پایان ادامه داشته و زیان های جبران ناپذیری را به بدن انسان وارد نماید .

ویژگی خوشه­ بندی ریز آب یونیزه قلیایی چیست؟

یکی از ویژگی های شاخص آب این است که بطور طبیعی از خوشه های بزرگی از مولکول های آب تشکیل شده است. این موضوع در آب تحت فشار شبکه های آب شهری تشدید می گردد، به گونه ای که آب به صورت خوشه­ های بسیار بزرگی، شامل 12-14 مولکول آب تبدیل می شود. فرآیند یونیزاسیون پیوند هیدروژنی بین مولکول­های آب را شکسته و آب را به خوشه های کوچکتر با تعداد حدود 6-5 مولکول در هر خوشه بازسازی می­کند. این اندازه کوچکتر خوشه ها بدان معنی است که آب راحت­تر می­تواند جذب سلول ها شود، در نتیجه هیدراتاسیون بهتری را برای بدن فراهم ساخته و توانایی بدن در دفع مواد سمی و جامدات اسیدی افزایش می یابد.

مزایای آب یونیزه­ اسیدی چیست؟

  • آب یونیزه اسیدی برای نوشیدن در نظر گرفته نشده است و برای تمیز کردن پوست و ضد عفونی کردن سطوح در منزل، استفاده می­شود.
  • مراقبت از مو: یکی از کاربردهای آب اسیدی، شستشوی موی سر بوده و موجب پاکیزگی و کاهش شوره از پوست سر می شود.
  • استرلیزه کردن: آب اسیدی قوی با pH زیر 3.0 قابلیت از بین بردن کلیه عوامل پاتوژن را داشته و کارآیی بسیار موثری برای استریل کردن تخته­های برش، ظروف آشپزخانه، و سایر سطوح منازل و محل کار دارد.
  • مشکلات پوستی: موجب التیام عوارض ناشی از خشکی، خارش و ترک های پوست شده و کارایی خوبی در پاکسازی آکنه، پسوریازیس، اگزما، و همچنین تمیزی پای ورزشکاران دارد.
  • مراقبت از دهان: به عنوان یک دهان شویه طبیعی بسیار مفید است و به همراه مسواک کردن موجب از بین بردن میکروب ها و پلاک های سطح دندان ها می گردد. همچنین بعنوان آب قرقره برای درمان گلودرد نیزمفید است.
  • ضد باکتری: بعنوان یک عامل کشنده باکتری، برای شستن میوه­ ها، سبزیجات و گوشت­ استفاده می شود.
  • ضد عفونی: برای شستشوی دست ها ایده آل بوده و همچنین به روند بهبود زخم­ها و بریدگی های جزئی، گزش حشرات، اگزما، و عفونت های قارچی سرعت می­بخشند.
  • مراقبت روزانه از پوست: با پاکسازی طبیعی گرد و خاک و چربی ها از سطح پوست، بدون استفاده از شوینده های شیمیایی و همچنین اکسیژن رسانی به پوست و انقباض سطح پوست، موجب زیبایی و شفافیت سطح پوست می گردد.

آیا امکان استفاده از آیونایزر(یونیزه کننده) بعد از دستگاه تصفیه آب به روش اسمز معکوس مقدور می باشد؟

روش تصفیه آب با فرایند اسمز معکوس بر مبنای حذف املاح موجود در آب طراحی شده است، ولیکن آب یونیزه با فرایند الکترولیز که تابعی از املاح معدنی موجود در آب می باشد، تولید می گردد.

بنابراین در صورت استفاده از دستگاه تصفیه آب مجهز به فرایند اسمز معکوس ضروری است که با نصب فیلتر املاح معدنی در خروجی، میزان املاح در حد مطلوب حفظ گردد.

لازم به ذکر است که استفاده از دستگاه های تصفیه آب دارای فرایند اسمز معکوس به دلیل حذف املاح مفید موجود در آب مناسب نبوده و در دراز مدت موجب ایجاد بیماری های ناشی از فقر املاح مربوطه می گردد.

آیا نگرانی در مورد میکروبی شدن دستگاه های تصفیه آب دارای فیلتر های کارتریجی و یا غشایی درست است؟

آری، ماندن آب در هر محیط دارای منافذ ریز و یا سطوح دارای خلل و فرج موجب رشد کلنی های میکروبی و آزاد سازی سموم مترشحه می گردد. بنابراین کاربرد واحد های تصفیه دارای فیلترهای کارتریجی و غشایی (نظیر اسمز معکوس) به تنهایی مطلوب نیست و صرفا به عنوان واحد پیش تصفیه و یا تصفیه اولیه مطرح می باشند.

آیا نگرانی در مورد میکروبی شدن مخازن ذخیره آب دستگاه های تصفیه آب خانگی درست است؟

آری، علاوه بر لزوم استفاده از مخازن ذخیره آب استاندارد، شستشو و ضد عفونی مخازن ذخیره آب خانگی بصورت دوره ای ضروری است.

آیا آب قلیایی برای افراد مسن مناسب است؟

آری، میزان سموم موجود در افراد مسن غالبا بیشتر از سایر مردم می باشد که وابسته به رژیم غذایی، رژیم آشامیدنی، شرایط محیطی و بویژه نوع دارو های مصرفی متغیر می باشد. به همین دلیل، افراد مسن احتمالا دوره سم زدایی طولانی تری را در شروع نوشیدن آب قلیایی تجربه می کنند و ممکن است نیاز داشته باشند تا نسبت به یک فرد عادی طول دوره بیشتری را در سطح اول استفاده از آب قلیایی طی نمایند. لازم بذکر است که مصرف داروها باید همواره با آب فیلتر شده ی خروجی از دستگاه آیونایزر انجام پذیرد، زیرا آب قلیایی می تواند زمان آزاد سازی (تجزیه) دارو را تسریع کند.

آیا آب قلیایی برای حیوانات مناسب است؟

بله. آب نوشیدنی قلیایی به همان میزان که برای بدن انسان مفید می باشد، برای حیوانات نیز مفید است. آب دارای کیفیت مشابه آب های تصفیه شده با دستگاه های تصفیه و آب های کلردار در طبیعت وجود ندارند، بعنوان مثال سگ همواره آب موجود در یک چاله (که پر از مواد معدنی قلیایی است) را به آب های جایگزین غیر طبیعی ترجیح می دهد. ما توصیه می کنیم که برای حیوانات کوچکتر (جوانتر) از سطوح بالاتر قلیایی استفاده نکنید چراکه سیستم گوارشی ضعیفشان نیازی به آب قلیای با درجات بالاتر ندارد.

آیا دستگاه های تولید آب یونیزه ی قلیایی تقلبی وجود دارند؟

شما ممکن است با تبلیغات دروغین آب یونیزه ی قلیایی در جستجوهای اینترنتی برخورد کنید. این تبلیغات دروغین آب یونیزه ی قلیایی از طرف شرکت هایی است که با دروغ و تبلیغات منفی شما را تحریک می کنند تا از سایت هایشان دیدن کنید و از این طریق شما را وادار به خرید دستگاه های تقلبی خود می کنند. بنابراین همواره مراقب سؤاستفاده کلاه برداران باشید و با استناد به گواهینامه ها و استانداردهای معتبر از برند های شناخته شده در بازارهای جهانی خرید نمایید .

آیا دستگاه های یونیزه کننده ای که بدون برق کار می کنند می توانند جایگزین مناسبی برای دستگاه های آیونایزر برقی باشند؟

یونیزه شدن از طریق فرایند الکترولیز رخ می دهد که به شارژ الکتریکی نیازمند است. شارژ الکتریکی همانند "جرقه های زندگی" است و این موضوع سبب می گردد تا اشتیاق شما در نوشیدن آب یونیزه روز به روز بیشتر گردد.

دستگاه های یونیزه کننده ی غیر الکتریکی می توانند ORP و PH را تغییر دهند، ولیکن این اتفاق با افزودن مواد شیمیایی به آب رخ می دهد که در حین افزودن PH باعث افزایش عناصر دیگری در آب میگردند که می توانند عوارض زیادی را برای بدن ایجاد نمایند.از سوی دیگر مزیت اصلی دستگاه های یونیزه کننده الکتریکی تولید آب الکترولیزه و هیدروژنه می باشد که با عث کاهش چشمگیرمیزانORP وخاصیت آنتی اکسیدانی آب میگردد.میزان کاهش ORP کاملا وابسته به توان آزادسازی الکترون توسط دستگاه های یونیزه کننده الکتریکی بوده که قابل مقایسه با دستگاه های غیر الکتریکی شیمیایی نمی باشد . یونیزاسیون در دستگاه های یونیزه کننده الکتریکی، با الگو برداری از طبیعت و بدون افزودن هیچ ماده ای به آب انجام می گیرد. موضوع بسیار مهم، ساختار مولکولی آب پس از یونیزاسیون می باشد. مشاهده تصاویر میکروسکوپی نشان دهنده شباهت بسیار ساختار مولکولی آب خروجی از فیلتر های ORP با آب های اسیدی می باشد.سایر مزایای آب الکترولیزه همانند آزادسازی هیدروژن وکوچک کردن خوشه بندی آب نیز فقط توسط آیونایزر های الکتریکی بوجود می آید.

نگران هزینه بالای دستگاه های یونیزه کننده الکتریکی نباشید و مطمئن باشید که با حذف هزینه های درمانی در مدت زمان کوتاهی سرمایه تان را باز می گردانید.

ما اخبار برنده شدن فلان دستگاه های یونیزه در فلان وب سایت را دیده ایم. آیا دستگاه های شما هم جایزه ای دریافت کرده اند؟

برخی از رقبای ما روش های بازاریابی بسیار فریبنده ای را انتخاب کرده اند، سایت های بررسی و مقایسه دستگاه های آیونایزر تشکیل داده اند و در نهایت به خود جایزه هم داده اند تا بدین وسیله شما را تشویق به خرید دستگاه هایشان نمایند. شاید در نگاه اول دیدگاهشان متعصبانه به نظر نرسد ولی در نهایت شما را به سمت محصول خود سوق می دهند. ما در چانسون، خود را درگیر این گونه رفتارها نمی کنیم، و به خودمان جایزه نمی دهیم. در حال حاضر هیچ شرکت قانونی وجود ندارد که برای دستگاه های آیونایزر جایزه بدهد ولیکن تنها روش مقایسه قابل اعتماد حضور پر رنگ در بازارهای معتبر و گواهینامه ها و استانداردهای جهانی می باشد.

به اعتقاد ما معتبر ترین جایزه، اطمینان و رضایت مشتریان ما می باشد.

آیا میزان PH و ORP آب خروجی از دستگاه های یونیزه کننده همواره مشابه هستند؟

کمیت و کیفیت آب یونیزه ی قلیایی وابسته به کیفیت منابع آب در نواحی مختلف متفاوت می باشد. در مواردی که میزان املاح معدنی آب ورودی به دستگاه آیونایزر خیلی بالا باشد، شما تاثیر آن را بر روی مزه ی آب ملاحظه می نمایید. همچنین این موضوع موجب تولید مقادیر بسیار بالا و یا بسیار پایین در PH می گردد. از آنجا که فشار آب خروجی از شیر دستگاه یونیزه کننده ی آب در کیفیت آب یونیزه ی قلیایی تولید شده موثر است، لذا باید توجه داشته باشیم که به منظور تولید آب یونیزه ی قلیایی با کیفیت، عملیات اندازه گیری PH به صورت منظم انجام گیرد و دقت کنید که حباب های ریز موجود در آب، نتایج آزمایش شما را دچار خطا ننمایند.

آیا امکان استفاده از آیونایزر (یونیزه کننده) در مناطق دارای منابع آبی برداشت شده از چاه وجود دارد؟

راندمان فرایند الکترولیز در منابع آبی دارای کربن دی اکسید و مقادیر پایین املاح معدنی بسیار کاهش می یابد. اگر شما در حال استفاده از آب چاه می باشید، توصیه ی ما این است که با ارسال یک نسخه از نتایج آنالیز آب به منظور تعیین نوع واحد پیش تصفیه اقدام نمایید. این موضوع موجب ارتقا کیفیت طمع آب شده و همچنین امکان بهره برداری مناسب از دستگاه آیونایزر را برای شما فراهم می سازد.

آیا امکان کاربرد دستگاه یونیزه کننده ی قلیایی چانسون در منازل و یا مکان های دارای سیستم تصفیه ی RO (اسمز معکوس) وجود دارد؟

واقعیت این است که فرایند تصفیه به روش اسمز معکوس در راندمان نامی، کل املاح آب را حذف می نماید و نکته ی مهم این است که راندمان فرایند الکترولیز به عنوان پروسه ی عملکرد دستگاه آیونایزر وابسته به میزان املاح موجود در آب می باشد. راه حل پیشنهادی ما اضافه نمودن یک واحد فیلتر کارتریجی املاح معدنی بعد از RO و قبل از دستگاه آیونایزر می باشد.

آیا می توانیم غذای کودکانمان را با آب یونیزه ی قلیایی تهیه نماییم؟

در مورد اطفال کوچکتر از یک سال که فقط با شیر تغذیه می شوند، حرکات روده ای با بزرگسالان متفاوت است. بنابراین استفاده از آب یونیزه ی قلیایی تا زمان شروع مصرف غذاهای کمکی توصیه نمی گردد و بهتر است که از آب تصفیه شده ی با PH 7 استفاده نمایند.

آیا نگرانی در مورد عوارض ناشی از بیش از حد قلیایی شدن بدن مطرح می باشد؟

این سوال بسیار خوبیست. برای بیش از اندازه قلیایی شدن شما را به چالش می کشیم. حتی اگر شما برای ماه های متوالی آب قلیایی با PH 11 بنوشید باز هم نمی توانید بیش از اندازه قلیایی شوید مگر اینکه یک رژیم غذایی بسیار سخت پر از غذاهای سبز و سبزیجات خام بدون حضور هیچگونه فشار و عصبانیت داشته باشید.

دستوالعمل فدرال برای آب شهری این است که آب شهری باید قلیایی باشد! PH آب شهری باید بالای 7 باشد.

با اندازه گیری PH ادرار در صبح ودر حالت ناشتا به آسانی می توانید از وضعیت PH بدن خود مطلع شوید. کیت اندازه گیری PH ادرار در داروخانه های محلی به آسانی قابل تهیه می باشد. اگر PH بدن شما پایین تر از 7 باشد، بدون توجه به میزان آب مصرفی، بدن شما اسیدی است و اگر PH بدن شما بالای 7 باشد بدن شما قلیایی است. در صورتی که PH بدن شما 8 باشد، شما دارای بدن بسیار قلیایی هستید. که این مورد بسیار نادر است.

لازم بذکر است که بیماری با نام آلکالوزیز نیز وجود دارد که افراد مبتلا به این بیماری دارای بدنی بیش از حد قلیایی می باشند. کمتر از 2 درصد از جمعیت مردم مبتلا به این بیماری هستند. چنانچه با رژیم غذایی فاقد آب یونیزه قلیایی و تغذیه غیر قلیایی و فعالیت روزانه بدون برنامه ورزشی کماکان دارای بدن با PH مساوی یا بالاتر از 8 باشید احتمال ابتلا به این بیماری در بدن شما مستعد است و باید با پزشک خود مشورت نمایید.

به خاطر داشته باشید که 80% از مزایای آب یونیزه ی قلیایی مربوط به قدرت آنتی اکسیدانی یا ORP منفی این نوع آب است. صدها هزار نفر از مصرف کنندگانی وجود دارند که برای سالیان متوالی تنها از آب یونیزه ی قلیایی استفاده می کنند و بالغ بر 30 سال سابقه استفاده از آب یونیزه قلیایی دستگاه های چانسون را دارند و خوشبختانه حتی یک مورد گزارش منفی هم مشاهده نشده است.

سودا، آبجو، قهوه و آبمیوه ها و غالب غذاهایی که روزمره می خوریم، دارای PH های اسیدی حدود 5 و یا پایین تر از آن می باشند. جالب است بدانید که به منظور خنثی سازی یک فنجان قهوه نیاز به مصرف 20 لیوان آب یونیزه ی قلیایی می باشد. همچنین ناراحتی و عصبانیت موجب تشدید اسیدی شدن یا اسیدی ماندن بدن می گردد. بنابراین در این محیط زندگی با شرایطی که بیشتر عوامل موجود تمایل به اسیدی نمودن بدن ما را دارند نگران بودن در مورد بیش از حد قلیایی شدن بدن با احتمال غریب به یقین محال به نظر می رسد.

بدون تردید، انجام تحقیقات بر روی پروژه ی آب های یونیزه ی قلیایی ضروری بوده و مستلزم پرداخت هزینه های بالایی می باشد و بدون شک هیچ کمپانی داروسازی حاضر به پرداخت این هزینه نیست. یکی از مهمترین شاخص های کمپانی چانسون مطالعات متعدد خاص بر روی آب یونیزه ی قلیایی است که به راحتی در مقالات ما قابل دسترسی برای همگان می باشد. این موضوع یکی از مهمترین وجوه تمایز این شرکت با سایر تولید کنندگان دستگاه های آیونایزر می باشد.

آب های یونیزه شده منتقدانی هم داشته است ولی هیچ ادعایی مبنی بر خطرات آب یونیزه مطرح نیست و فقط بحث بر روی میزان توانایی های آب می باشد. نتایج 30 ساله ی مطالعات کلینیکی در صدها بیمارستان در ژاپن و کره که از آب یونیزه ی قلیایی استفاده می نمودند هیچگونه گزارشی مبنی بر آسیب های ناشی از این آب نشان نداده است. همچنین نتایج تحقیقاتی که در آمریکا انجام شده است بر این موضوع دلالت دارد.

تجربه ی 3 دهه ای مصرف آب های یونیز شده توسط دستگاه چانسون در ژاپن، کره و امریکا این اطمینان را به ما داده است که با صراحت سلامت بودن آب یونیزه را تایید کنیم. نکته ی قابل تامل دیگر اینکه مصرف آب های یونیزه در روسیه به 8 دهه ی پیش باز می گردد. هزاران مشتری ما که غالبا فقط از آب یونیزه استفاده می نمایند و هیچگونه عوارض منفی گزارش نداده اند اطمینان ما را دو چندان می سازند.

بنابراین با اطمینان کامل آب یونیزه بنوشید و از مزایای آن بهره مند شوید.

تئوری خوشه بندی آب چیست؟

از حدود 15 سال پیش با استفاده از تکنولوژی رزونانس هسته ای (NMR) این تئوری که مولکول های آب به صورت تکی در طبیعت وجود ندارند، تایید شد. خوشه های آب به طور تقریبی ازحداقل تعداد 13 مولکول آب تشکیل شده اند. این خوشه ها توسط فرایند جاذبه و دافعه که به صورت پیوسته تکرار می شوند، به وجود می آیند. موضوع پیوند هیدروژنی بین مولکول های آب و توانایی حرکت پشه بر روی سطح آب در خاطرات دوران کودکی تحصیل همه ما به جا مانده است.

کیفیت و توانایی هیدراته نمودن آب کاملا وابسته به اندازه ی این خوشه ها می باشد. به عنوان مثال آب های دارای خوشه های کوچک دارای مولکول های فعالی هستند که قابلت حلالیت آب را افزایش داده و همچنین قابلیت نفوذ بیشتری دارند و رسانایی الکتریکی و گرمایی بیشتری نیز دارند. فرایند الکترولیز با وارد نمودن بارهای جاذبه ای و دافعه ای مشابه موجب شکستن و کوچک شدن خوشه های آب می گردند. آب های یونیزه ی قلیایی از خوشه های دارای 5 تا 6 مولکول آب تشکیل شده اند و این ویژگی موجب کاهش وزن مولکولی خوشه ها، افزایش قابلیت حلالیت، نفوذ و هدایت الکتریکی و گرمایی می گردد. آب های شهری استاندارد از خوشه های دارای 12 تا 15 مولکول، تشکیل شده اند.

آیا آب قلیایی شما از خوشه های کوچک تشکیل شده است؟

آری. آب یونیزه ی قلیایی تولید شده توسط آیونایزر (یونیزه کننده) چانسون دارای خوشه بندی ریز، قلیایی، یونیزه، بازسازی شده، الکترولیزه و کوچک شده است. به منظور گزارش آزمایشگاه اندازه گیری خوشه اینجا کلیک کنید.

عملکرد دستگاه یونیزه کننده ی آب (آیونایزر) چگونه است؟

یونیزاسیون به معنای از دست دادن یا گرفتن الکترون است، جریان الکتریکی مستقیم ازسوی الکترود منفی به سمت الکترود مثبت موجب ایجاد فرایند الکتروبیز شده و باعث یونیزه شدن محلول الکترولیت می گردد. جهت جریان الکترون ها در فرایند الکترولیز همواره به سوی قطب مثبت می باشد. به منظور روشن شدن به دیاگرام ضمیمه مراجعه کنید.

آیا می توان از آب اسیدی یا آب قلیایی قوی برای شستشوی میوه و سبزیجات استفاده نمود؟

استفاده از آب قلیایی قوی بهترین روش جهت شستشوی میوه و سبزیجات می باشد. آب یونیزه قلیایی قوی با خاصیت مشابه عملکرد صابونی، موجب شکستن پیوند بین مولکول های چربی روی سطوح میوه ها و سبزیجات گشته و در حین اینکه موجب حفظ خواص میو ها و سبزیجات می گردد به خوبی آنها را از کثافات و سموم باقیمانده پاک می سازد.

آب اسیدی برای شستشوی میوه و سبزیجات مناسب نیست و لیکن چنانچه نگران وجود آلودگی میکروبی بر روی سطوح میو ها و سبزیجات می باشید، می توانید از آب اسیدی به عنوان ضدعفونی کننده استفاده نمایید. بدین منظور نباید میو ها و سبزیجات را در آب اسیدی غوطه ور سازید بلکه فقط پس از شستشوی سریع میوه ها و سبزیجات با آب اسیدی، آنها را در آب قلیایی غوطه ور سازید. غوطه ور نمودن میوه ها و سبزیجات در آب با PH 8.5 موجب تمیز نمودن آنها می گردد.

استفاده از آب با PH 10.5 و ORP 700- علاوه بر تمیزی، موجب تازگی و ارتقا کیفیت آنها می گردد.

لازم بذکر است که به منظور شستشوی میو ها و سبزیجات، آب دارای PH 8.5 نیز کفایت می کند ولی توصیه به استفاده از آب قلیایی قوی به منظور شستشو با آب دارای ORP های پایین تر با هدف حفظ تازگی و بشاشیت می باشد.

چگونه می توان آب یونیزه ی دارای اکسیژنی تهیه نمود که هم دارای اکسیژن و هم دارای آنتی اکسیدان باشد، در صورتی که اکسیژن، خود یک اکسید کننده است و در تقابل با آنتی اکسیدان قرار دارد؟

به طور معمول آب دارای اکسیژن آزاد می باشد که به عنوان یک رادیکال آزاد موجب اکسیدایز شدن بدن می گردد. ولیکن آب یونیزه قلیایی دارای اکسیژن پیوند داده شده به هیدروژن می باشد که با اطمینان بیشتری موجب رسیدن اکسیژن به سلول ها می شود. همچنین، آب های یونیزه با داشتن ORP منفی که به معنای مملو از آنتی اکسیدان بودن این آب می باشد، موجب خنثی سازی رادیکال های آزاد می گردد.

آیا امکان تهیه ی آب های قلیایی با جوش شیرین یا قرص های PH وجود دارد؟

بله، با روش های شیمیایی متعددی می توان PH آب را بالا برد و به نوعی آب را قلیایی تولید نمود. ولیکن روش های شیمیایی استاندارد صرفا به عنوان یک روش موقت و فقط به منظور حفظ حالت قلیایی بدن در شرایط اضطراری و دور از منزل توصیه میگردد. لازم بذکر است که مزیت اصلی دستگاه های آیونایزر بالا بردن میزان PH آب بدون افزودن هیچ گونه ماده شیمیایی و صرفا با استفاده از رهاسازی یون هیدروکسیل (OH) در آب می باشد. نکته بسیار مهم تر در مورد آب یونیزه قلیایی، خاصیت آنتی اکسیدانی بالا و کوچک کردن خوشه بندی آب می باشد که اهمیت بسیار زیادی دارد و صرفا با دستگاه های آیونایزر الکتریکی قابل دستیابی است.