برخی از مردم باور دارند که آب تهیه شده به روش اسمز معکوس به دلیل خلوص آن، بهترین آب جهت نوشیدن است. این آب در طبیعت یافت نمی شود و هنگامی که بحث انتخاب بین آب معدنی و آب اسمز معکوس پیش می آید، حیوانات همیشه آب معدنی را انتخاب خواهند کرد.
آب مقطر و آب شیرین عاری از مواد معدنی هستند و بیشتر آب های داخل بطری شامل آب اسمز معکوس هستند.
مطالعات نشان می دهند که مصرف دراز مدت آب های مقطر/اسمز/شیرین اثرات مخربی روی سلامتی دارد. سازمان جهانی سلامت گزارش می دهد که مصرف آب مقطر به طور قطع تاثیر بدی روی اندام بدن انسان و حیوان دارد.
آزمایشات انجام شده روی حیوانات برای دوره های 1 ساله نشان داده اند که مصرف آب مقطر یا آبی با TDS ای به میزان بیشتر یا مساوی 75 میلی گرم بر لیتر منجر به موارد زیر می شود:
- افزایش مصرف آب، دفع زیاد ادرار، افزایش حجم مایع بیرون بافتی، و غلظت سدیم و یون های کلرید در سرم خون افزایش دفع آن ها از بدن می شود که تاثیر بدی روی تعادل خون دارد، 2) کاهش تعداد گلبول های قرمز خون و برخی تغیرات دیگر روی آن ها.
دیگر مطالعات اخیر بیانگر این موضوع هستند که مصرف آب شیرین (آبی با میزان کم از مواد معدنی) می تواند با افزایش خطر شکستگی استخوان در کودکان (Verd Vallespir, 1992)، بیماری های تحلیل عصبی (Jacqmin, 1994)، زایمان زودهنگام و کمبود وزن در هنگام تولد (Yang, 2002)، برخی از سرطان ها (Yang, 1997; Yang, 1999a; Yang, 1999b, Yang, 1999c; Yang, 2000)، افزایش خطر مرگ ناگهانی (Eisenberg, 1992; Bernardi, 1995; Garzon and Eisenberg, 1998)، بالا رفتن خطر ابتلا به بیماری های روانی (Iwamai, 1994 ) و پرفشاری خون ناشی از بارداری (Melles and Kiss, 1992) شود.
یافته ها نشان میدهند که استفاده از آب شیرین برای پخت و پز می تواند باعث کمبودهای اساسی عناصر اصلی از غذاها (سبزیجات، گوشت، حبوبات) شود. این کمبودها می تواند به میزان 60% منیزم و کلسیم یا حتی به میزان بیشتر برای دیگر میکروعناصر (یعنی مس 66% و کبالت 86%) شود. در مقایسه، هنگامی که از آب سخت برای پخت و پز استفاده میشود، کمبود این عناصر خیلی کمتر است و در برخی موارد حتی مقدار کلسیم بیشتری در غذا در اثر پخت و پز یافت می شود.
بنابراین چگونه می توان مواد معدنی بیشتری را در غذا گنجاند؟ استفاده از آب های بطری که شامل مواد معدنی نیستند را متوقف کنید. اگر سیستم تولید کننده آب اسمز معکوس دارید یا در ناحیه آب شیرین زندگی می کنید می توانید یک تولید کننده مواد معدنی به سیستم فیلتراسیون اضافه کنیدکه کلسیم و منیزیم را به آب اضافه می کند. اگر در منطقه آب سخت زندگی می کنید یک سیستم فیلتراسیون آب با کیفیت خوب که باعث کاهش مواد معدنی آب می شود استفاده کنید. اضافه کردن آب یونیزه می تواند مواد معدنی را بیشتر زیست فراهم کند.
برخی از مردم باور دارند که آب تهیه شده به روش اسمز معکوس بهترین آب جهت نوشیدن، به دلیل خلوص آن، است. این آب در طبیعت یافت نمی شود و هنگامی که بحث انتخاب بین آب معدنی و آب اسمز معکوس پیش می آید، حیوانات همیشه آب معدنی را انتخاب خواهند کرد.
آب مقطر عاری از مواد معدنی و آب شیرین عاری از مواد معدنی است و بیشتر آب های داخل بطری شامل آب اسمز معکوس هستند.
مطالعات نشان می دهند که مصرف دراز مدت آب های مقطر/اسمز/شیرین اثرات مخربی روی سلامتی دارد. سازمان جهانی سلامت گزارش می دهد که مصرف آب مقطر به طور قطع تاثیر بدی روی اندام بدن انسان و حیوان دارد.
آزمایشات انجام شده روی حیوانات برای دوره های 1 ساله نشان داده اند که مصرف آب مقطر یا آبی با TDS ای به میزان بزرگتر یا مساوی 75 میلی گر بر لیتر منجر به مو ارد زیر می شود:
- افزایش مصرف آب، دفع زیاد ادرار، افزایش حجم مایع بیرون بافتی، و غلظت سدیم و یون های کلرید در سرم خون افزایش دفع آن ها از بدن می شود که تاثیر بدی روی تعادل خون دارد، 2) کاهش تعداد گلبول های قرمز خون و برخی تغیرات دیگر روی آن ها.
دیگر مطالعات اخیر بیانگر این موضوع هستند که مصرف آب شیرین (آبی با میزان کم از مواد معدنی) می تواند با افزایش خطر شکستگی استخوان در کودکان (Verd Vallespir, 1992)، بیماری های تحلیل عصبی (Jacqmin, 1994)، زایمان زودهنگام و کمبود وزن در هنگام تولد (Yang, 2002)، برخی از سرطان ها (Yang, 1997; Yang, 1999a; Yang, 1999b, Yang, 1999c; Yang, 2000)، افزایش خطر مرگ ناگهانی (Eisenberg, 1992; Bernardi, 1995; Garzon and Eisenberg, 1998)، بالا رفتن خطر ابتلا به بیماری های روانی (Iwamai, 1994 ) و پرفشاری خون ناشی از بارداری (Melles and Kiss, 1992) شود.
یافته ها نشان میدهند که استفاده از آب شیرین برای پخت و پز می تواند باعث کمبودهای اساسی عناصر اصلی غذاها (سبزیجات، گوشت، حبوبات) شود. این کمبود می تواند به میزان 60% منیزم و کلسیم یا حتی به میزان بیشتر برای دیگر میکروعناصر (یعنی مس 66% و کبالت 86%) باشد. در مقایسه، هنگامی که از آب سخت برای پخت و پز استفاده می شود، کمبود این عناصر خیلی کمتر است و در برخی موارد حتی مقدار کلسیم بیشتری در غذا در اثر پخت و پز یافت می شود.
بنابراین چگونه می توان مواد معدنی بیشتری را در غذا گنجاند؟ استفاده از آب های بطری که شامل مواد معدنی نیستند را متوقف کنید. اگر سیستم تولید کننده آب اسمز معکوس دارید یا در ناحیه آب شیرین زندگی می کنید می توانید یک تولید کننده مواد معدنی به سیستم فیلتراسیون اضافه کنیدکه کلسیم و منیزیم را به آب اضافه می کند. اگر در منطقه آب سخت زندگی می کنید یک سیستم فیلتراسیون آب با کیفیت خوب که باعث کاهش مواد معدنی آب می شود استفاده کنید. اضافه کردن آب یونیزه می تواند مواد معدنی را بیشتر زیست فراهم کند.
